Τα Στάδια της Κοινωφελούς Εργασίας 2017

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων με τους επιτυχόντες την Παρασκευή  24/3/2017 ξεκίνησε η υλοποίηση των σταδίων της Κοινωφελούς Εργασίας.

1ο Στάδιο

Εντός 5 εργάσιμων ημερών μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων υπάλληλος του ΟΑΕΔ καλεί τον επιτυχών να περάσει από τα γραφεία του ΟΑΕΔ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν σας έχουν καλέσει μέχρι την Παρασκευή 31/3/2017, θα πρέπει άμεσα ο κάθε επιτυχών να περάσει από τα γραφεία του ΟΑΕΔ. Σε περίπτωση που ο επιτυχών δεν προσέλθει εντός 30 ημερών από τα γραφεία διαγράφεται από τη λίστα των επιτυχόντων και δεν υλοποιεί το πρόγραμμα.

2ο Στάδιο

Εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του συστατικού σημειώματος από τον ΟΑΕΔ, θα πρέπει ο κάθε επιτυχών να παρουσιαστεί στους Δήμους για την έναρξη της διαδικασίας της πρόσληψης.

Ο δήμος εντός 30 ημερολογιακών ημερών θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση στην ειδικότητα επιτυχίας.

3ο Στάδιο

Έναρξη της εργασίας 8 μήνης διάρκειας στους δήμους.

Ανάλογα με το σενάριο εργασίας που έχει επιλέξει ο κάθε επιτυχών στο ραντεβού με τον υπάλληλο του ΟΑΕΔ μπορεί:

α. Να εργάζεται 5 ημέρες την εβδομάδα με 8ωρη απασχόληση στην ειδικότητα που είναι επιτυχών.

β. Να εργάζεται 4 ημέρες την εβδομάδα με 8ωρη απασχόληση και 1 ημέρα να καταρτίζεται πάνω σε γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 5ωρη και ξεκινάει από την 3ο μήνα και μετά.

Ο Μισθός και τα Ένσημα και στα 2 σενάρια είναι ακριβώς τα ίδια.

Στην περίπτωση επιλογής του 2ου σεναρίου (εργασία & κατάρτιση) έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης που οδηγούν σε λήψη πιστοποιητικού αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ.

Πρέπει να γνωρίζετε

Εάν έχετε ήδη επιλέξει ή θα το επιλέξετε τις επόμενες ημέρες το σενάριο Εργασίας & Κατάρτισης (4+1) ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα κατάρτισης σας.

Την στιγμή (4/4/2017) που γράφουμε τη παρούσα ανάρτηση θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε μόνο 9 ακόμα κενές θέσεις στα τμήματα κατάρτισης που θα δημιουργήσουμε.

Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας για την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης καλέστε μας στο 2592023230 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή περάστε από τα γραφεία “ΚΟΡΥΦΗ” στην Ελευθερούπολη (Δ. Παγγαίου) Νέα Οδός 1 (έναντι του ΚΤΕΛ) .

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (όποιο σενάριο και αν επιλέξατε) αν θέλετε να σας ενημερώσουμε ποια δικαιολογητικά πρέπει να προσκομίσετε στο Δήμο και για να σας βοηθήσουμε με την συμπλήρωση των Υπεύθυνων Δηλώσεων.

επάνω    

Facebook