Επιδότηση Σύνδεσης στο Διαδίκτυο και Αγοράς Tablet

Samsung_4

 

Δικαιούχοι της δράσης “Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης” : Πολίτες που είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Μερίσματος και είχαν υποβάλει αίτηση για να το λάβουν.

Ο Τόπος Κατοικίας των Δικαιούχων θα πρέπει να είναι σε κάποια από τις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).

Οι ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα:

  1. να αποκτήσουν και να διατηρήσουν διαδικτυακή σύνδεση (αξίας μέχρι 12 ευρώ το μήνα) μέχρι την 31/10/2015 με την παροχή συνδρομής για  ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (σταθερή, ή κινητή (mobile) ή δορυφορική)

  2. να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή ένα (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop αξίας μέχρι και 230ευρώ.

  3. να υποστηριχθούν και ενημερωθούν –προαιρετικά– σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και  του διαδικτύου (αξίας 60ευρώ).

Η δράση θα υλοποιηθεί μέσω επιχορήγησης με τη μορφή κουπονιού (Επιταγή ψηφιακής Αλληλεγγύης).

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να εξαργυρώνουν το κουπόνι μέχρι και την 30/06/2015.

Για μετάβαση στην Ιστοσελίδα Δήλωσης Συμμετοχής πατήστε εδώ

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα (2592112027 & 2592023230) καθημερινά 10:30 – 20:00 αν θέλετε να μας ρωτήσετε κάθε τι που αφορά τη δράση ή κάθε άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Κάνοντας “like” στην σελίδα μας στο facebook θα ενημερώνεστε κατευθείαν για κάθε νέα εξέλιξη που αφορά την δράση και κάθε άλλο επιδοτούμενο πρόγραμμα!

Αν είσθε άνεργος συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας θα μπορέσουμε να σας ενημερώνουμε για τα επιδοτούμενα προγράμματα ένταξης στην αγορά εργασίας που αναμένονται εντός του 2015 .

 

 

 

επάνω    

Facebook