Βασικό Επίπεδο Business Office


Το Κέντρο Πληροφορική ΚΟΡΥΦΗ προσφέρει σε όσους η πληροφορική είναι εργαλείο της εργασίας τους  τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE  που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς εργασίας για στελέχη που γνωρίζουν όχι μόνο να χειρίζονται σωστά τις βασικές εφαρμογές γραφείου, αλλά μπορούν και να κινούνται με μεγάλη ευκολία ανάμεσά τους!


Το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και αυτά που ζητά ο δημόσιος αλλά και ο ιδιωτικός τομέας.

Α. Με το Πιστοποιητικό DIPLOMA Business Office μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ για διεκδίκηση θέσεων του δημοσίου που απαιτούν γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Ελάχιστη απαίτηση από τον ΑΣΕΠ η πιστοποίηση στις ενότητες Word, Excel & Internet.B. Το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE είναι ένα καινοτόμο πιστοποιητικό, απόλυτα εναρμονισμένο με τις αυξημένες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος του Ιδιωτικού Τομέα.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο για εργαζόμενους, αφού αναπτύχθηκε για να προσομοιώνει μια αντιπροσωπευτική ημέρα στο εργασιακό περιβάλλον.

Το κέντρο μας προσφέρει κατάρτιση και πιστοποίηση σε ότι πιο νέο και σύγχρονο προσφέρει αυτήν την στιγμή η Microsoft το Office 2016 & τα Windows 10.

Το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίνοντας μία φορά εξετάσεις σε μια ημέρα και στις τρείς (3) ενότητες ταυτόχρονα, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον χρόνο εξέτασης και λήψης της πιστοποίησης.

Μπορείτε να αποκτήσετε το πιστοποιητικό DIPLOMA BUSINESS OFFICE έπειτα από επιτυχή εξέταση στις τρεις -αναγνωρισμένες από το Α.Σ.Ε.Π.- ενότητες:

   • Επεξεργασία Κειμένου (Word 2016)

   • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel 2016)

   • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet)

Αν θέλετε μπορείτε στη συνέχεια να συνεχίσετε προκειμένου να αποκτήσετε πιστοποίηση και στις υπόλοιπες τρεις ενότητες:

   • Χρήση Υπολογιστή & Διαχείριση Αρχείων (Windows 10)

   • Βάσεις Δεδομένων (Access 2016)

   • Παρουσιάσεις (PowerPoint 2016)


Σας προσφέρουμε εκπαιδευτικές επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

 • 1η Επιλογή: Εκπαίδευση από το σπίτι σας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΑΘΗΝΑ >>> περισσότερα εδώ
 • 2η Επιλογή: Εκπαίδευση στο κέντρο μας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ΑΘΗΝΑ >>> περισσότερα εδώ
 • 3η Επιλογή: Εκπαίδευση στο κέντρο μας μέσω της συμμετοχής σας σε φυσικό τμήμα >>> περισσότερα εδώ


επάνω    

Facebook