Κατάρτιση Security & Πιστοποίηση Πληροφορικής

Το ΔΕΔΟΜΕΝΟ
Η επάρκεια γνώσεων χειρισμού Η/Υ δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων για όποιον αναζητά εργασία στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security).

Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
Η απόκτηση πιστοποίησης Security και η απόκτηση πιστοποίηση Πληροφορικής χωρίς να απαιτείται ένα δυσβάστακτο κόστος από μεριάς σας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:
Σας προσφέρουμε δωρεάν τις εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής (Word 2013, Excel 2013, Internet) αξίας 150 ευρώ, αν εγγραφείτε σε επόμενο τμήμα κατάρτισης SECURITY.

Η προσφορά των Δωρεάν Εξετάσεων Πληροφορικής ισχύει για εγγραφές μέχρι την Δευτέρα 29/5 και περιλαμβάνει τη συμμετοχή σας στις Εξετάσεις, την Έκδοση του Πιστοποιητικού και τη δυνατότητα μιας δωρεάν επανεξέτασης.

Αν έχετε ήδη την επάρκεια γνώσεων Η/Υ μπορεί το προνόμιο της δωρεάν πιστοποίησης πληροφορικής να το χρησιμοποιήσει ένα μέλος της οικογένειας σας (σύζυγος, παιδί, αδελφός/ή, γονιός).

Η πιστοποίηση πληροφορικής DIPLOMA που σας προσφέρουμε είναι αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ.

Η κατάρτιση διάρκειας 105 ωρών είναι υποχρεωτική (για όποιον δεν έχει επαγγελματική εμπειρία) για να μπορέσει να συμμετέχει στις εξετάσεις πιστοποίησης SECURITY που διοργανώνει ο ΕΟΠΠΕΠ & το ΚΕΜΕΑ.

H κατάρτιση γίνεται με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης χωρίς να απαιτείται μετακίνηση προς το κέντρο μας αν διαθέτετε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ξεκινώντας την κατάρτιση μαζί μας αποκτάτε:
1. Πρόσβαση σε πλούσιο υποστηρικτικό υλικό,
2. Τη δυνατότητα αναδρομής των μαθημάτων όσες φορές το θέλετε καθώς γίνεται βιντεοσκόπηση τους,
3. Το βιβλίο (σε έντυπη μορφή) των 300 ερωτήσεων της θεωρίας μαζί με τις απαντήσεις τους,
4. Το βιβλίο (σε έντυπη μορφή) των ερωτήσεων που τίθενται κατά την πρακτική εξέταση μαζί με τις απαντήσεις τους.

Οι επόμενες εξετάσεις Πιστοποίησης Security θα διεξαχθούν 29 & 30 Ιουλίου, στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε εντασσόμενοι στο τμήμα μας που ξεκινάει αρχές Ιουνίου.

Αν θέλετε να αποκτήσετε την κατάρτιση SECURITY και την Πιστοποίηση Η/Υ που σας προσφέρουμε μόνο με 300 ευρώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2592023230 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

επάνω    

Facebook