Επιχορήγηση Επιχειρήσεων για πρόσληψη Ανέργων 30-49 ετών

web_employment_story

Οι νεώτερες ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα θα εμφανίζονται πρώτες.

Ημερομηνία Ενημέρωσης 30/11/2016

Ο ΟΑΕΔ εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο καλεί τους ανέργους ηλικίας 30-49 ετών μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους ή να συντάξουν αν δεν έχουν για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο “Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών”.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα ΜΟΝΟ από την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2) όπου ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα που θα απασχοληθούν.

Λήψη του Δελτίου Τύπου: Εδώ

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (εδώ) θα σας μεταφέρουμε άμεσα κάθε νεώτερο.
 

 

Ημερομηνία Ενημέρωσης 15/11/2016

Ένα νέο Πρόγραμμα για 10.000 ανέργους ηλικίας 30-49 ετών, σχεδιάζει να προκηρύξει εντός του Νοεμβρίου ο ΟΑΕΔ.

Το αφορά ιδιωτικές επιχειρήσεις, Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Μπορούν να συμμετέχουν άνεργοι ηλικίας από 30 έως 49 ετών που είναι εγγεγραμμένοιστα Μητρώα του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών.

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχορήγηση, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ την ημέρα, για την πρόσληψη ανέργων εγγεγραμμένων στα Μητρώα του για χρονικό διάστημα τριών έως και 12 μηνών και στο ποσό των 18 ευρώ για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων (εγγεγραμμένων στα Μητρώα Ανέργων για διάστημα άνω των 12 μηνών).

Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψής του και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις όταν ανοίξει το σύστημα  στο δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ : λήψη

SECURITY

Τα στάδια μέχρι την Πιστοποίηση – Οι 300 ερωτήσεις – Τα Δίδακτρα της Κατάρτισης

H ΚΟΡΥΦΗ στα Social Media…

 

επάνω    

Facebook