Ημερίδα Επιχειρηματικότητας

 

Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης!

“10 ενέργειες για την επιτυχία”

 

Αγαπητέ Επιχειρηματία

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, για πρώτη φορά στην πόλη μας, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΟΡΥΦΗ διοργανώνει Ημερίδα Επιχειρηματικότητας με στόχο την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων την περίοδο της κρίσης. Η ημερίδα:

«Δέκα ενέργειες αντιμετώπισης της κρίσης»

θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας στην Ελευθερούπολη στις 18:30 μ.μ. και θα διαρκέσει 2 ώρες το λιγότερο.

 

Ομιλητής είναι ο κ. Παναγιώτης Γ. Ρεγκούκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εισηγητής Ειδικών Σεμιναρίων, Συγγραφέας και Ομιλητής, με 25χρονη εμπειρία στην Οργάνωση Επιχειρήσεων και στο Marketing.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ολοκληρώνεται σε τρεις φάσεις :

Α. Πριν την εκδήλωση

Για την καλύτερη κατανόηση των θεμάτων της ημερίδας, σας δίνεται η δυνατότητα για τα εξής :

1.      Να πραγματοποιήσετε το «Τεστ Διάγνωσης Επιχειρηματικότητας», επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τον διαθέσουμε.

2.      Να παρακολουθήσετε το σεμινάριο «Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης» στο Internet μέσα από την ιστοσελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα βήματα.

3.    Να δημιουργήσετε ένα κατάλογο με απορίες, ερωτήσεις, δυσκολίες της δουλειάς σας ώστε να συμμετάσχετε ενεργά στην συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά την ομιλία.

 

Β. Στην Ομιλία

Στην ομιλία θα αναφερθούν συνοπτικά οι «Δέκα ενέργειες αντιμετώπισης της κρίσης» και θα ακολουθήσει εκτεταμένη συζήτηση για τα ζητήματα που θα θέσετε.

 

Γ. Μετά την Ομιλία

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβετε τελείως δωρεάν, το εγχειρίδιο «Δέκα Ενέργειες Αντιμετώπισης της Κρίσης», σε ηλεκτρονική μορφή, για περαιτέρω μελέτη και αν θέλετε μπορείτε να έχετε επικοινωνία με τον ομιλητή κ. Παναγιώτη Γ. Ρεγκούκο.

Για την συνεχόμενη υποστήριξη στην επιτυχία των στόχων σας, θα παραλάβετε επίσης ένα πακέτο από επιχειρηματικά εργαλεία που μπορείτε να προμηθευτείτε και να χρησιμοποιήσετε άμεσα, πάντα με την υποστήριξη του κ. Π.Γ. Ρεγκούκου.

Μετά το τέλος της Ομιλίας, έχετε την ευκαιρία για μια προσωπική συνεργασία με τον κ. Ρεγκούκο, 1 ώρας τουλάχιστον, για οποιοδήποτε επιχειρηματικό θέμα σας απασχολεί, μετά από συνεννόηση μαζί μας.

 

 Με εκτίμηση

 Καϊρέτης Στέργιος 

Δ/ντης Κε.Δι.Βι.Μ. 1 ΚΟΡΥΦΗ

AFISA_HMERIDA_EPIXEIRIMATHKOTHTAS

επάνω    

Facebook