Διαγνωστικά Τεστ & Πρόγραμμα Υποτροφιών

oefe

To Φροντιστήριο μας για ακόμα μια χρονιά Συμμετέχει στο πρόγραμμα ” Όλοι μαζί Μπορούμε ” της ΟΕΦΕ και του ΣΚΑΙ και Προσφέρει Ετήσιες Υποτροφίες.

Στηρίζουμε τη Γνώση! Στηρίζουμε τους Μαθητές!

Διαγνωστικά Τεστ

Τα Διαγνωστικά Τεστ απευθύνονται σε όλους τους μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α’ και την Β’ Λυκείου, ανεξάρτητα από το εάν είναι υποψήφιοι για υποτροφία ή όχι. Τα τεστ είναι ανάλογα με τα διαγνωστικά τεστ ή τεστ κατάταξης που είναι ευρύτατα διαδεδομένα στο εξωτερικό και διεξάγονται στην αρχή της εκπαιδευτικής περιόδου, προκειμένου να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες των μαθητών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου (11:30)  ή  Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου (13:00)  

Υποτροφίες

Το φροντιστήριο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα “Όλοι μαζί Μπορούμε” του ΣΚΑΙ και της ΟΕΦΕ προσφέροντας μια υποτροφία για την Α΄ Λυκείου και μια για την Β΄ Λυκείου.

Κάθε μαθητής που συμμετέχει στο Διαγνωστικό Τεστ της τάξης του μπορεί να διεκδικήσει μια από τις υποτροφίες που προσφέρει το φροντιστήριο μας.

Η μοριοδότηση για τη λήψη της υποτροφίας καθορίζεται από την επίδοση στο τεστ αλλά και από κοινωνικά κριτήρια.

Συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία συμμετοχής και τα κριτήρια μοριοδότησης.

επάνω    

Facebook