Γνωρίστε μας – old


Η διδασκαλία μας στηρίζεται στις εξής αρχές:

  1. Ο κάθε καθηγητής μας διδάσκει αποκλειστικά το μάθημα που έχει σπουδάσει. Δεν μπορείς να γίνεις καλός μαθηματικός αν δεν έχει σπουδάσει μαθηματικά, δεν μπορείς να γίνεις καλός βιολόγος αν δεν έχεις σπουδάσει βιολογία κ.ο.κ.
    Ο λόγος είναι απλός: Μόνο μέσα από τις σπουδές στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής κατακτά την γνώση στο βαθμό που απαιτείται για να την μεταδώσει σωστά στο μαθητή.
  2. Πιστεύουμε στην συνεχή βελτίωση και εισαγωγή νέων τεχνικών διδασκαλίας. Θέτουμε ως στόχο στον εαυτό μας να προσφέρουμε κάθε χρονιά κάτι νέο και κάτι καλύτερο στους μαθητές μας.
  3. Οι μαθητές μας δεν είναι άψυχοι δέκτες γνώσεων, προσεγγίζουμε τον καθένα με βάση τις δικές του ανάγκες και ικανότητες.


Η ομάδα μας


Η κουλτούρα του φροντιστηρίου μας στηρίζεται στους ανθρώπους μας.


Καϊρέτης Στέργιος  Γεννημένος στην Καβάλα το 1974, απoφοίτησε το 1998 από το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Ξεκίνησε το 1999 εργάζεται στην ΚΟΡΥΦΗ ως καθηγητής και το 2004 ανέλαβε τη διεύθυνση του φροντιστηρίου εισάγοντας κάθε χρονιά κάτι νέο και πρωτοποριακό στο χώρο της εκπαίδευσης.
Δεν έχει υποκύψει στις “σειρήνες” που καλούν τους φυσικούς να διδάσκουν Χημεία ή και Βιολογία και παραμένει πιστός στην διδασκαλία αποκλειστικά του μαθήματος της Φυσικής.
Από το 2014 έχει δημιουργήσει και το ομώνυμο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης που υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων.
Εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου εκπαιδευτικών φροντιστών Ν. Καβάλας από το 2006 μέχρι και σήμερα προσφέροντας υπηρεσίες ως γραμματέας & ταμίας. Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του τοπικού συνδέσμου στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.). Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τρυφωνίδου.

 

Κανάκογλου Ρία  Γεννημένη στην Καβάλα το 1984, αποφοίτησε το 2006 από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ με ειδίκευση στην Νεοελληνική και Μεσαιωνική Γραμματεία.
Στην αρχή του εργασιακού της βίου έχει συνεργαστεί με το φροντιστήριο «Καλογιαννάκης» στη Ν. Πέραμο.
Την υποδεχθήκαμε στην ομάδα μας το 2007 και από τότε μέχρι σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος στην ΚΟΡΥΦΗ.
Έχει εξειδικευτεί και διδάσκει τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αρχαίων όλων των τάξεων του Λυκείου και του Γυμνασίου.

 

Μαυρίδης Παντελής  Το 1994 πήρε το πτυχίο του τμήματος ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον προσανατολισμό της Οικονομικής των Επιχειρήσεων.
Από το 1995 έχει λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην Καβάλα. Παράλληλα από το 1995 ασχολείται με την εκπαίδευση διδάσκοντας σε φροντιστήρια στην Καβαλά, Ελευθερούπολη και  Κρηνίδες, τα οικονομικά μαθήματα (Πολίτικη Οικονομία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστική).
Στο φροντιστήριο ΚΟΡΥΦΗ εργάζεται ανελλιπώς από το 1995 έως και σήμερα διδάσκοντας το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.).
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Παπαγιαννάτου, με δυο παιδιά τον Γιώργο και τον Αντώνη.

 

Πάτσας Δημήτρης  Γεννημένος το 1974 στην Καβάλα, αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π.Θ. με το υψηλότερο βαθμό πτυχίου (8,28) το 1999. Το 2000 απέκτησε μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Cardiff Business School), και το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό στον Τομέα Τεχνολογιών Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής & Πληροφορικής με βαθμό πτυχίου 9,4 (Άριστα) από το Δ.Π.Θ.
Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παγγαίου, ενώ από το 2002 έως το 2008 εργάστηκε ως Μηχανικός Λογισμικού στο ερευνητικό κέντρο της Intracom στην Ξάνθη.
Εντάχθηκε στην ομάδα της ΚΟΡΥΦΗΣ από το 2006 διδάσκοντας το μάθημα του Προγραμματισμού για το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑ.Λ.
Είναι παντρεμένος με τη Αθηνά Νεστορίδου έχοντας 2 παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία.

 

Πεντήκης Πάρης  Γεννημένος το 1966 στην Καβάλα, αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1988.
Τα φροντιστήρια Γεωργιάδη, Πυθαγόρειο, Γραμμή, Θεμέλιο, Αιχμή της Καβάλας ήταν οι προηγούμενοι σταθμοί  της σταδιοδρομίας του στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Παράλληλα με την κύρια επαγγελματική του δραστηριότητά,  επιτέλεσε επιμορφωτής στο ΕΛΚΕΠΑ στην πληροφορική καθώς και έκτακτος εκπαιδευτικός στο ΤΕΙ Καβάλας στα τμήματα διαχείρισης πληροφοριών και λογιστικής στα μαθηματικά και στην πληροφορική.  Συνεργάστηκε με την εταιρία Οργανοτεχνική Α.Ε. σε θέματα διαδικτύου και δημιουργίας ιστότοπων και ιστοσελίδων και  υλοποίησε τον πρώτο διαδικτυακό ηλεκτρονικό οδηγό του πολίτη στη Νομαρχία Καβάλας.
Εντάχθηκε στην ομάδα των καθηγητών μας το 2008 και από τότε μέχρι και σήμερα διδάσκει Μαθηματικά.
Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Κουκιά έχοντας 3 παιδιά, τον Αθηνόδωρο, τη Μαρία και τον Αλέξανδρο.

 

Τσοκτουρίδης Δημήτρης  Γεννήθηκε το 1980 στην Καβάλα. Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στη μοριακη βιολογία & γενετική, στην συνέχεια προχώρησε με μεταπτυχιακό στον τομέα της βιοπληροφορικής στο πανεπιστήμιο του Exeter στην Αγγλία.
Ξεκίνησε τη εκπαιδευτική του διαδρομή από το φροντιστήριο «Θεωρία και Πράξη» στη Χρυσούπολη Καβάλας και συνέχισε στο φροντιστήριο «Φως» στην Καβάλα, επίσης συμμετείχε σε προγράμματα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και ως ωρομίσθιος διδάσκοντας σε διάφορα Λύκεια του Νομού Καβάλας.
Από τον Ιούλιο του 2012 εργάζεται μαζί μας στην ΚΟΡΥΦΗ μεταδίδοντας γνώσεις στους μαθητές στα μαθήματα Βιολογία Θετικών Σπουδών και Βιολογία γενικής παιδείας της Γ’ λυκείου.

 

Τσότρας Αντώνης  Γεννημένος στην Καβάλα στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983.
Σπούδασε στην πόλη των Ιωαννίνων και αποφοίτησε από το τμήμα  Ιστορίας & Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ομώνυμου πανεπιστημίου το 2006.
Έχει παρακολουθήσει 2 σεμινάρια το 2010 και το 2012 με θέμα τη διδακτική.
Τα πρώτα χρόνια του εργασιακού του βίου συνεργάστηκε με τα Φροντιστήρια Θεωρητικό, Αιχμή και Θεμέλιο στην  Καβάλα.
Στο δυναμικό μας εντάχθηκε το 2007.  Έχει εξειδικευτεί και διδάσκει τα Λατινικά, την Ιστορία και το Άγνωστο.

 

επάνω    

Facebook